Blogs

Marijke de Weerd #10

  • Vereniging
  • 1 minuut (173 woorden)

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Marijke de Weerd aan het woord.

Ruim 10 jaar ben ik (bijna) elke maandagavond om 20.00 uur te vinden in de sporthal in Hijken, onder begeleiding van Tamar (die op dit moment vervangen wordt door Janneke) hebben we met gemiddeld 8 dames een uur Cardiofit. Twee dagen later op woensdagochtend 9.00 uur ben ik samen met nog 5 dames present in Hooghalen voor een klein uurtje HHFIT onder begeleiding van Caren.

Het stukje “gezelligheid” vind ik erg belangrijk

Het zijn twee verschillende sportieve momenten waarbij we het erg gezellig hebben met elkaar. Dat stukje “gezelligheid” vind ik ook erg belangrijk, het motiveert me om er elke week weer te staan. Elke keer sta ik weer met veel plezier te sporten in beide gymzalen. Mocht het een keer niet uitkomen om op maandag of woensdag te sporten dan is er altijd nog wel een ander moment in de week dat het wel kan bij de HHfit.


Anne Wassens #9
22apr

Anne Wassens #9

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Anne Wassens aan het woord.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen