Toegangscontrole Dutch TT 2022

HHCombi en Fit Boys zijn evenals voorgaande jaren door het TT bestuur benaderd om tijdens de Dutch TT 2021 de toegangscontrole op het middenterrein (de paddock) te verzorgen, dit al weer voor het 17e jaar. Dit jaar is de Dutch TT op donderdag 24, vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021.

De TT gaat zo wie zo door. Of het nu zonder publiek is of met een deel van het publiek of gewoon weer ouderwets. Dat zegt voorzitter Arjan Bos van het TT circuit.

De sfeer op de paddock is erg leuk en door mee te helpen aan de toegangscontrole

steun je de vereniging!

Onze vereniging ontvangt een aanzienlijke vergoeding voor deze werkzaamheden, waardoor we de contributie laag kunnen houden. Het is belangrijk dat zich ook dit jaar voldoende vrijwilligers aanmelden. De minimumleeftijd is 18 jaar. Ook ouders, opa’s en oma’s van jeugdleden mogen meehelpen.

De werkzaamheden bestaan uit het controleren of bezoekers toegang hebben tot bepaalde ruimten en terreinen aan de hand van pasjes die deze bezoekers bij zich dragen. Hiervoor worden scanners gebruikt. Het werk is in principe ingedeeld in blokken van 4 uren en je werkt minimaal met twee personen op een post. Je kunt je ook voor meerdere blokken achtereen opgeven, dat heeft zelfs de voorkeur. De meeste inzet is nodig op vrijdag, zaterdag en zondag.

Je wordt goed verzorgd:

  • prima catering: voldoende eten en drinken de gehele dag
  • duidelijke instructie vooraf
  • een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering
  • een shirt en jack  waarmee je duidelijk herkenbaar bent
  • een gratis toegangsbewijs voor de Superbike Race op zondag 25 april 2021. Als je twee volledige dagen meewerkt, ontvang je een extra gratis toegangsbewijs voor de Superbike Race.

Om op tijd de planning rond te krijgen en de kaarten voor de Superbike Race te reserveren, is het nodig dat je je zo spoedig mogelijk aanmeldt. Dus geef je snel op, door bijgaand formulier in te leveren bij organisator Jan Geertsema.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jan Geertsema, tel 0593-592577 of 0621986098.

De HHCombi TT Commissie :Jan Geertsema en Foppe Jager

TT baan controle 2021