Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon


In de sportkrant van april 2017 staat dat het bestuur van HHCombi heeft besloten om de functie van vertrouwenscontactpersoon in het leven te roepen. Inmiddels zijn we er in geslaagd om deze functie te vervullen in de persoon van Anja Eefting. Tijdens de ledenvergadering op 15 november is dit bekend gemaakt. 

Het bestuur is heel blij dat Anja deze belangrijke vrijwilligersfunctie wil doen, zodat we nog meer kunnen zorgen voor een veilige sportomgeving. Een positieve sfeer in de sport-vereniging is heel belangrijk. We zijn hiervoor samen verantwoordelijk. Als er toch iets misgaat, dan willen we daar zo goed mogelijk op reageren. 

Anja kan als onafhankelijk persoon waar nodig begeleiden en ondersteunen. Leden en andere betrokkenen kunnen bij haar terecht als ze signalen binnen de vereniging opvangen waardoor mogelijk het welzijn of de veiligheid van één of meerdere personen wordt bedreigd. Ook als een lid van HHCombi zelf ongewenst gedrag ervaart, kan hij of zij bij de vertrouwenscontactpersoon terecht. 

Anja werkt als vertrouwenscontactpersoon met geheimhouding en probeert ieder aangedragen probleem op integere en deskundige wijze op te lossen.

Anja is te bereiken op tel. 526716 of

u kunt contact opnemen met

Anoniem via Vertrouwenspunt Sport 0900-202559

data.620xC5437x305700.620x349.jpg
De nieuwe vertrouwenspersoon van HHCombi, Anja Eefting © Ron de Vos