Dartskampioenschappen HHCombi

Over dit evenement

Categorie
Algemeen
Vanaf
7 jan. 2019 15:00:00
Tot
12 jan. 2019 23:00:00
Locatie
clubhuis Hooghalen

Doe mee aan de 17e HHCombi Dartskampioenschappen!

Wie worden op 12 januari 2019 als nieuwe HHCombi dartkampioenen gekroond? Wij hopen in ieder geval weer op een vol deelnemersveld tijdens de 17e HHCombi Dartskampioenschappen van maandag 7 tot en met zaterdag 12 januari 2019 in de sportkantine in Hooghalen. Ben jij ook van de partij? Geef je dan voor zaterdag 8 december a.s. op bij onderstaande dartcommissieleden of via de inschrijflijsten in de kantines van Hijken en Hooghalen. Vol=vol!

Traditie
De HHCombi dartskampioenschappen in Hooghalen zijn een echte traditie geworden. Een feestweek waar gezelligheid boven presteren staat. Wederom beginnen we met de poulewedstrijden gevolgd door de afvalrondes, zodat iedere deelnemer minimaal verzekerd is van twee avonden darten. Er is een aparte heren-, dames- en mixdubbelcompetitie. Wij proberen de doordeweekse dartavonden op tijd te laten eindigen. En uiteraard is op zaterdag het traditionele Bulls-eye kampioenschap.

Voor wie?
Darten is een volkssport. Daarom willen wij de dorpen Hooghalen en Hijken graag zo veel mogelijk bij het toernooi betrekken. De HHCombi Dartskampioenschappen is een besloten toernooi waar alle (steunende) leden van HHCombi, maar ook alle inwoners van Hooghalen en Hijken aan mogen deelnemen.

Wat is belangrijk?
1 Deelname is voor alle (steunende) leden van HHCombi en inwoners van Hooghalen en Hijken
2 Minimum leeftijd deelnemers is 16 jaar
3 Geef je op met een echte dartnaam
4 Jouw poulewedstrijden zijn op maandag-, of dinsdag- of woensdagavond
5 De afvalrondes starten op donderdagavond (dan moet iedereen)
6 Mixdarts begint op vrijdag en alle finales zijn op zaterdag
7 Indien je tijdens de voorrondes niet op een bepaalde dag kan, geef dit dan vooraf door
8 Toepasselijke kleding is gewenst
9 Wout Boers is contactpersoon voor Hijken en Diane Beugel is contactpersoon voor Hooghalen
10 Natuurlijk is publiek van harte welkom!

Aarzel niet en geef je zo spoedig mogelijk op bij de dartcommissie in verband met een maximum aantal deelnemers dat wij kunnen verwelkomen.

Opgave is mogelijk bij:
Diane Beugel (Hooghalen): tel. 0593-592314, whatsapp 06-40747130 of mail naar: roelofdiane@ziggo.nl Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken
Wout Boers (Hijken): e-mail: wout-anneke@hotmail.com Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken
Of schrijf je naam op de inschrijflijsten in de kantines in Hooghalen en Hijken.

We zien jullie graag terug in de week van 7 tot en met 12 januari 2019!!