Nieuws

Corona maatregelen - HHCombi

Corona maatregelen - HHCombi

Hijken en Hooghalen - Het bestuur van HHCombi heeft besloten om de nieuwe overheidsmaatregelen en -adviezen op te volgen. Alle sportfaciliteiten zijn vanaf 16 maart gesloten, voorlopig t/m 28 april a.s.

Hieronder de actuele stand van de diverse sportafdelingen en activiteiten.

  1. Voetbalwedstrijden zijn door KNVB opgeschort en HHCombi verzorgt vanaf 12 maart tot nader bericht geen voetbaltrainingen. De velden zijn niet meer te gebruiken. 
  2. Korfbalwedstrijden zijn door KNKV afgelast en HHCombi verzorgt vanaf 12 maart tot nader bericht geen korfbaltrainingen. De zaal in Westerbork en de velden zijn niet meer te gebruiken.
  3. Tennis start Voorjaarscompetitie is door KNLTB voorlopig uitgesteld naar begin mei. Het Tulpentoernooi is gecanceld. De lessen vervallen vanaf 12 maart. De banen zijn niet meer te gebruiken. 
  4. Gymnastiek en fitness sluiten vanaf 13 maart tot en met 28 april de deuren. De viering van het 5 jarig jubileum van HHFit is gecanceld.
  5. Tafeltennis is voorlopig niet meer mogelijk; het dorpshuis is gesloten tot nader bericht.
  6. Volleybalwedstrijden zijn door NEVOBO opgeschort en HHCombi verzorgt vanaf 13 maart tot nader bericht geen volleybaltrainingen. De zaal in Hijken en het beachveld zijn niet meer te gebruiken.
  7. Klaverjassen is in Hijken en Hooghalen afgelast.
  8. De beide clubhuizen in Hijken en Hooghalen zijn gesloten, voorlopig tot en met 1 mei.

Nader bericht volgt voor de periode na 28 april. 

HHCombi wil er als vereniging zoveel mogelijk aan doen om te voorkomen dat mensen ziek worden. We hopen op uw begrip. Volg de berichten op deze site voor de nieuwste ontwikkelingen. 

 

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen