Nieuws

Algemene ledenvergadering uitgesteld

Algemene ledenvergadering uitgesteld

HIJKEN/HOOGHALEN - Het voelt als een onwerkelijke wereld, maar de realiteit is dat niets meer vanzelfsprekend is. Ook bij HHCombi niet. Vanwege de onlangs aangescherpte Coronamaatregelen heeft het bestuur het besluit genomen om de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van dinsdag 10 november a.s. uit te stellen. 

De vergaderstukken staan klaar op de website van HHCombi, de jaarrekening is gemaakt, de begroting is opgesteld en de kascontrole heeft plaatsgevonden. We hadden ons tevens voorbereid op de mogelijkheid tot online mee-vergaderen, maar het totaal aantal aanmeldingen voor de ALV is gering. Daarom heeft het bestuur besloten te kiezen voor de mogelijkheid die dit jaar vanwege Corona geboden wordt: uitstellen. Zodra het weer is toegestaan zullen we de ALV alsnog inplannen. Uiteraard zullen we ons daarbij houden aan de statutair geldende oproeptermijn en u hierover informeren via de website en sportkrant. 

De leden die zich voor de ALV hadden aangemeld, hebben eerder deze week een annuleringsbericht ontvangen. We bedanken deze leden voor hun aanmelding en getoonde betrokkenheid.  

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen