Nieuws

Laatste wedstrijd korfballers HHCombi C1

Laatste wedstrijd korfballers HHCombi C1

Hooghalen – Half april was de eerste wedstrijd en zaterdag 22 juni werd de laatste gespeeld. In deze poule werd snel duidelijk dat het kampioenschap buiten bereik was. Toch speelden de korfballers van HHCombi C1 leuke wedstrijden tegen goede tegenstanders en liet het team mooi korfbal zien.

 

Afgelopen zaterdag waren de meiden weer erg goed op schot, er werd met maar liefst 17-3 gewonnen van DES C1!

 

Zo’n prachtige wedstrijd was een super afsluiting van het seizoen, maar door diverse afmeldingen helaas ook de laatste wedstrijd van dit team. Zoals het er nu uitziet was het ook de laatste wedstrijd met Ans Nijenhuis als trainer/coach.

Als blijk van waardering voor haar eindeloze inzet werd ze door zowel de kinderen, ouders en de korfbalcommissie na afloop van de wedstrijd nog extra in het zonnetje gezet.

 

Uiteraard kan er binnenkort weer een nieuw jeugdteam opgestart worden. Heb je interesse om je kind te laten korfballen? Laat het weten aan Ans of een van de commissieleden, of stuur gerust een mailtje naar korfbal@hhcombi.nl en wie weet tot snel op het sportveld!

 

Eerste rij op de foto bestaat uit: Joyce Dijkstra, Kirsten Lageman, Anne Moorlag en Diane Oenema.
Tweede rij op de knieën: Sara Jager, Ans Nijenhuis (trainer/coach), Geke Dokter (scheidsrechter), Marit ter Braak en Vera de Bruin

Speler Eefje Udding was helaas afwezig en staat niet op de foto.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen