Nieuws

Rabo Clubsupport

Rabo Clubsupport

De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. “ Daarom geeft de Rabobank een deel van haar winst aan verenigingen door het hele land.

In de periode van 5 tot en met 25 oktober 2020 mogen leden van Rabobank Assen en Noord- Drenthe stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

Het is voor HHCombi belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen de financiële bijdrage dit jaar goed gebruiken voor het geven van AED trainingen.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie/vrienden stemmen op HHCombi tijdens de Rabobank Clubsupport actie. Kijk voor meer info over de actie op www.rabo-clubsupport.nl/assen-en-noord-drenthe/deelnemers

Kunnen wij rekenen op  jouw stem?

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen