Nieuws

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt€ 150.000 (inclusief btw en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook HHCombi mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september 2018 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000 (inclusief btw en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. HHCombi ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor een AED apparaat bij de sportvelden in Hijken en speeltoestellen in Hijken en Hooghalen.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan HHCombi tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op http://www.rabobank.nl/assen-nd. Bedankt voor jouw steun!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen