Nieuws

Schoonmaak TT Baan - 26 juli 2021

Schoonmaak TT Baan - 26 juli 2021

Hooghalen - Maandag 26 juli a.s. gaat HHCombi op verzoek van het TT bestuur weer de TT baan schoonmaken na afloop van de SUPER BIKE RACES. Noteer deze datum dus alvast in je agenda.

Deze keer maken we alleen de volgende zittribunes schoon en ook de achterkant: Winterdijktribune, Geert Timmerbocht, Haarbochttribune, TT WORLD Tribunes, Stekkenwal en De Bult.

Wij verwachten eenieder die kan helpen tussen 18.30 en 19.00 uur. Verzamelen achter de GT Tribune. Er worden die avond geen activiteiten gehouden op ons sportcomplex, ook geen onderlinge tennispartijen. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom evenals onze actieve sporters van alle afdelingen. Iedereen die in het bezit is van een bladblazer (benzinemotor) kan deze meenemen. Benzine is wel aanwezig. Verder dien je een bladhark mee te nemen en eventueel tuin- of werkhandschoenen, omdat op de grote betonnen tribunes de rommel in grote plastic zakken geschept moet worden. Ook het TT circuit stelt een aantal bladblazers ter beschikking. Dit jaar geen wagen die de rommel achter de tribune opzuigt. Ook dit moet in zakken gedaan worden. Wij rekenen op een grote opkomst, zodat wij om ca. 21.00 uur de klus geklaard hebben. Na afloop nog even gezellig napraten in de kantine in Hooghalen onder het genot van een drankje, dat wordt aangeboden door het bestuur.

Tot maandag 26 juli a.s., het bestuur rekent op jouw komst!

De coördinatoren: Hendrik Dekker en Jan Geertsema.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen