Nieuws

Verfklus HHCombi op TT circuit

Het TT Circuit is bijna klaar om alle teams voor de TT te ontvangen. Deze week hebben enkele sportverenigingen uit de omgeving de curbstones van een nieuwe rood-wit-blauwe laag  voorzien.

Met een aantal leden van HHCombi hebben we  alle curbstones geverfd, van de Geert Timmerbocht tot achterop het circuit. Ook de groene vlakken langs de baan zijn voorzien van een nieuw laag verf.

In totaal hebben ruim veertig leden van HHCombi zich voor het werk aangemeld. De vrijwilligers trokken een karretje achter zich aan, met daarin de speciale verf, de verf werd gemengd met zand. Dat heeft ermee te maken dat de curbstones niet glad mogen zijn. Met een grote roller werd de verf aangebracht.

Voor de verenging is het een belangrijke bron van inkomsten. Elk jaar doen wij controlewerk op het middenterrein en maken we na afloop van de races de tribunes schoon. Maar dat ging vorig jaar niet door. Daarom zij we blij dat er dit jaar weer wat werkzaamheden zijn, ook al zijn het er minder dan in afgelopen jaren."

In coronatijd is het bovendien een goede actie voor de ledenbinding. Onder meer tennissers, voetballers, volleyballers en korfballers  werkten samen. En ze hebben eer van hun werk. Tijdens de TT ziet het circuit er op televisie weer spic en span uit.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen