Darten

Let’s play darts again!Beste dartsliefhebbers,


Na een jaar van afwezigheid, gaan we de HHCombi dartskampioenschappen opnieuw organiseren, want van uitstel komt geen afstel!! We hopen uiteraard dat het toernooi in 2022 wel door kan gaan en de Corona situatie geen roet in het eten gooit. We organiseren het toernooi uiteraard met inachtneming van de dan geldende Corona maatregelen. Of, en hoe dit van invloed kan zijn op de kampioenschappen, zien we ten tijde van het toernooi. 


De HHCombi dartskampioenschappen staan gepland in de week van 24-01 t/m 29-01 2022.


Traditie

De HHCombi dartskampioenschappen zijn in Hooghalen een echte traditie geworden. Een feestweek waar gezelligheid boven presteren staat. Wederom beginnen we met de poulewedstrijden, gevolgd door de afvalrondes, zodat iedere deelnemer minimaal verzekerd is van twee avonden darten. Er is een aparte heren, heren runners-up, dames- en mixdubbelcompetitie. Wij proberen de doordeweekse dartavonden op tijd te laten eindigen. En uiteraard is op zaterdag het traditionele Bulls-Eye kampioenschap. 


Voor wie?

Darten is een volkssport. Daarom willen wij de dorpen Hooghalen en Hijken graag zo veel mogelijk bij het toernooi betrekken. De HHCombi Dartskampioenschappen is een besloten toernooi waar alle (steunende) leden van HHCombi, maar ook alle inwoners van Hooghalen en Hijken aan mogen deelnemen.


Wat is belangrijk?

  1. Deelname is voor alle (steunende) leden van HHCombi en inwoners van Hooghalen en Hijken, sponsoren of een afgevaardigde daarvan
  2. Minimum leeftijd deelnemers is 16 jaar
  3. Geef je op met een echte dartnaam 
  4. Jouw poulewedstrijden zijn op maandag-, of dinsdag- of woensdagavond
  5. De afvalrondes starten op donderdagavond (dan moet iedereen)
  6. Mixdarts begint op vrijdag en alle finales zijn op zaterdag
  7. Indien je tijdens de voorrondes niet op een bepaalde dag kan, geef dit dan vooraf door 8 Wout Boers is contactpersoon voor Hijken en Diane Beugel is contactpersoon voor Hooghalen 9 Natuurlijk is publiek van harte welkom!


Aarzel niet en geef je uiterlijk 21-12-2021 op bij:

Diane Beugel (Hooghalen): whatsapp 06-40747130 of mail naar: roelofdiane@ziggo.nl   

Wout Boers (Hijken): whatsapp 06-22427818 of mail naar: wout-anneke@hotmail.com 


Of schrijf je naam op de inschrijflijsten in de kantines in Hooghalen en Hijken.


We zien jullie graag terug in de week van 24 tot en met 29 januari 2022!!


De dartcommissie