Voetbal

Voetbal

Met spoed gezocht...

Velen denken er niet bij na. Je wordt lid van een sportclub, betaalt contributie en dan kun je sporten. Maar zo simpel is het niet. Voordat je überhaupt kunt sporten is of moet er veel geregeld worden.

Daarom een dringende oproep aan al diegenen die de voetbalafdeling van HHCombi een warm hart toedragen. Meld je aan als vrijwilliger!

Het bestuur is voor het seizoen 2022/2023 dringend op zoek naar :

  • Leider eerste elftal
  • Grensrechter (s) eerste elftal
  • Scheidsrechters voor de wedstrijden van het tweede en derde elftal

Ben jij die grensrechter die de helpende hand wil bieden? Meld je snel aan. Je bent van harte welkom! Of ben je wel beschikbaar, maar niet voor elke wedstrijd? Ook dan geldt: meld je aan want dan proberen we een poule te maken.

HHCombi afdeling voetbal beschikt over enkele trouwe scheidsrechters die af en toe een wedstrijdje willen fluiten. Om hen niet te overbelasten is het nodig dit groepje vrijwilligers uit te breiden. Dus: meld je aan als scheidsrechter voor de wedstrijden van het tweede en derde elftal. Je bent van harte welkom!

Om vrijwilliger te worden van HHCombi hoef je geen lid te zijn. Geen lid, maar heb je wel interesse om met een leuke groep voetballers op pad te gaan als leider of grensrechter? Meld je snel aan!

Of geen lid, maar vind je het leuk om af en toe een wedstrijd te fluiten in Hooghalen of Hijken? Ook dan geldt: van harte welkom.

Voor meer informatie en aanmelding, bel Harold Eefting: 06 22440745.

HoogersmildeHHCombi3.jpg

Algemene informatie & evenementen

Voetbalevenementen

Geen aanstaande evenementen

De afdeling voetbal bestaat uit 5 seniorenteams, waarvan 2 zaalteams en 3 veldteams. Ook hebben wij een vrouwenteam. De jeugdafdeling bestaat uit 8 teams, van JO7 tot JO17. De thuiswedstrijden worden gespeeld in Hijken en Hooghalen. Trainingstijden staan op de teampagina's en op de algemene traininglijst.