Tafeltennis

Tafeltennissen kan vanaf 1 maart 2019 in het dorpshuis Hooghalen op donderdagavond, vanaf 19.30 uur. Daar staat een wedstrijdtafel en een recreatietafel. Je kunt gewoon binnenlopen en spelen zodra er een tafel vrij is. Je speeltijd is maximaal 30 minuten, daarna mag de volgende. Neem wel je eigen batje en tafeltennisballen mee.

Zodra er voldoende belangstelling is start HHCombi deze pilot ook in het dorpshuis Hijken, op waarschijnlijk woensdagavond.

Iedereen, vanaf 18 jaar,  die lid is van HHCombi kan gebruik maken van deze sportfaciliteit tegen gelijkblijvende contributie. Dit past binnen de algemene beleidsdoelstelling van HHCombi om een optimale variatie aan sportmogelijkheden te bieden voor alle doelgroepen in en om Hijken/Hooghalen, tegen zo laag mogelijke contributie.

In november 2019 evalueren we of het een succes is. Besluitvorming over de voortzetting vindt plaats tijdens de ledenvergadering 2019.

Wil je meer informatie over Tafeltennis, dan kun je contact opnemen met Geert Geertsema, voorzitter afdeling (Tafel)Tennis, 06 21245487.

Heb je belangstelling om mee te doen in Hijken? Geef je dan snel op. Dat kan door te mailen naar info@hhcombi.nl of door te bellen naar Marjan Zinger: 06 31997492.