Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon


Sinds 2017 heeft het bestuur van HHCombi de functie van vertrouwenscontactpersoon in het leven geroepen. Deze functie wordt vervuld door Anja Eefting. Het bestuur is heel blij dat Anja deze belangrijke vrijwilligersfunctie wil doen, zodat we nog meer kunnen zorgen voor een sociaal veilige sportomgeving. Een positieve sfeer in de sport-vereniging is heel belangrijk. We zijn hiervoor samen verantwoordelijk. Als er toch iets misgaat, dan willen we daar zo goed mogelijk op reageren. 

Anja kan als onafhankelijk persoon waar nodig begeleiden en ondersteunen. Leden en andere betrokkenen kunnen bij haar terecht als ze signalen binnen de vereniging opvangen waardoor mogelijk het welzijn of de veiligheid van één of meerdere personen wordt bedreigd. Ook als een lid van HHCombi zelf ongewenst gedrag ervaart, kan hij of zij bij de vertrouwenscontactpersoon terecht. 

Anja werkt als vertrouwenscontactpersoon met geheimhouding en probeert ieder aangedragen probleem op integere en deskundige wijze op te lossen.

Anja is te bereiken op tel. 526716

u kunt ook contact opnemen met

Anoniem via Vertrouwenspunt Sport 0900-202559

data.620xC5437x305700.620x349.jpg
De nieuwe vertrouwenspersoon van HHCombi, Anja Eefting © Ron de Vos