Activiteiten Korfbal

KORFBALCLINICS HOOGHALEN

Voor alle kinderen van de basisschool van groep 1 t/m 8 organiseert de afdeling korfbal van HHCombi in samenwerking met Gezond in Midden-Drenthe 3 korfbalclinics. Deze vinden plaats op dinsdag 21 mei, maandag 27 mei en dinsdag 4 juni van 14.15 tot 15.15 uur op het sportveld in Hooghalen.

Vanuit school kan je dan gelijk naar het sportveld komen om mee te doen aan de verschillende spelactiviteiten. Uiteraard mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen. Bij slecht weer vinden de clinics in het dorpshuis in Hooghalen. Hopelijk tot ziens bij (één van) de clinics!!

Poster_NSA_-_Korfbal-_Hooghalen_21_en_27_mei_en_4_juni.jpg

KORFBALCLINICS HIJKEN

Voor alle kinderen van de basisschool van groep 1 t/m 8 organiseert de afdeling korfbal van HHCombi in samenwerking met Gezond in Midden-Drenthe 2 korfbalclinics. Deze vinden plaats op maandag 3 juni en maandag 10 juni a.s. van 14.15 tot 15.15 uur in de gymzaal in Hijken.

Vanuit school kan je dan gelijk oversteken naar de gymzaal om mee te doen aan de verschillende spelactiviteiten. Uiteraard mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen. Hopelijk tot ziens bij (één van) de clinics!!

Poster_NSA_-_Korfbal-_Hijken_3_en_10_juni.jpg

WALKING KORFBAL; een nieuwe korfbalvorm waar verschillende bewegingsvormen en gezelligheid voorop staat.

Lijkt het je leuk om gezamenlijk met andere oud-korfballers weer wat te bewegen en iets te doen met korfbal, maar zonder verdere verplichtingen en daarna gezamenlijk nog wat na te zitten in de kantine, dan ben je a.s. donderdag 16 mei van harte welkom.

We starten om 19.00 uur op het sportveld in Hooghalen. Ook als je nog nooit eerder hebt gekorfbald maar nieuwsgierig bent, kom gerust langs!

Walking_Korfbal_versie_met_datum.jpg