Fitnessbegeleiding

Ontwikkeling binnen HHFit

Het is een tijdje stil geweest, maar ook in 2018 wordt er nog steeds druk gesport bij de HHFit in het Hoaler Hoes. Het is nu alweer 3 jaar geleden dat in februari 2015 het startsein werd gegeven voor de HHFit in Hooghalen. Een unieke initiatief waarbij jong en oud in een ongedwongen sfeer onder begeleiding gebruik kunnen maken diverse fitnessapparaten. De afgelopen 3 jaar hebben we al meer dan 150 personen mogen verwelkomen, niet alleen vanuit Hooghalen, maar ook vanuit de omliggende dorpen en streken. Niet iedereen die begonnen is blijft hangen, vandaag de dag zijn er bijna 70 actieve deelnemers, nog steeds een mooi aantal!

De eerste 2 jaar waren we in staat om met Caren van der Meulen alle uren aan te bieden met begeleiding, maar het afgelopen jaar kregen we dat niet meer rond. Caren kreeg het zo druk met haar andere werk dat ze bij de HHFit een aantal uren moest laten vallen. Omdat het concept van de HHFit toch gebaseerd is op zoveel mogelijk uren met begeleiding hebben we afgelopen periode hard gezocht om iemand te vinden die weer een aantal uren kan invullen. We zijn dan ook blij om te melden dat we in de persoon van Leah Schans iemand gevonden hebben! Leah zal zichin een apart item  even voorstellen.

Het HHFit schema zal er met ingang van maandag 12 februari als volgt uit zien:

Dag

Tijdstip

Begeleiding

Maandag

09:00 – 12:00

Leah Schans


19:00 – 20:30

Nee

Dinsdag

19:00 – 20:30

Nee

Woensdag

09:00 – 10:30

Caren van der Meulen


19:00 – 20:00 (circuit)

Caren van der Meulen

Donderdag

09:00 – 10:30

Nee


19:00 – 20:30

Leah Schans

We hebben nog niet alle uren ingevuld met begeleiding, we zullen de komende periode inventariseren waar de behoeften / wensen van de deelnemers liggen en wellicht kunnen we dan nog meer uren aanbieden met begeleiding (maar dit uiteraard ook afhankelijk de beschikbaarheid van Leah). Hierbij willen we ook de mogelijkheid bieden om van dag te ruilen. Stel dat je straks nog steeds op een tijdstip sport zonder begeleiding en je wilt wel graag onder begeleiding sporten dan kun je natuurlijk altijd van dag en/of tijdstip wisselen! En hierbij natuurlijk de oproep aan alle “oud-HHFitters” die wellicht gestopt zijn omdat er geen begeleiding meer was om weer deel te gaan nemen! Daarnaast zullen we ook gaan inventariseren of er behoefte is aan bv een zaterdagopenstelling en/of andere activiteiten. Kortom, weer genoeg frisse ideeën en mogelijkheden om de HHFit voor een zo breed mogelijk publiek beschikbaar te maken!

We hopen jullie allemaal weer in grote getallen te mogen verwelkomen bij de HHFit!

Mochten jullie vragen, tips of opmerkingen hebben, dan vernemen wij die graag. Voor vragen kunnen jullie terecht bij:

Caren van der Meulen                 06-17581794

Leah Schans                               06-57132945

Michiel Bregman                         06-41674272 (ledenadministratie)


Mailen mag ook naar: michiel.bregman@ziggo.nl

Met sportieve groet,

Caren, Leah & Michiel