Schoonmaken TT baan

Maandag 28 juni a.s. gaan wij op verzoek van het TT bestuur weer de TT baan schoonmaken na afloop van de DUTCH TT RACES.

Deze keer dienen wij alleen de volgende zittribunes schoon te maken en ook de achterkant:

Winterdijktribune, Geert Timmerbocht, Haarbochttribune. Er mogen per dag maar 11.500 toeschouwers komen. Op de Winterdijktribune 2285, GT 1700 en Haarbochttribune 2455 bezoekers per dag. Dit zijn dus de tribunes die wij moeten schoonmaken.

Vanaf maandagmorgen 28 juni 09.00 uur gaat er al een groep mensen heen om een begin te maken. Een ieder die ook kan dient zich dan om 09.00 uur te melden achter de hoofdtribune.

Ook ’s avonds wordt er schoongemaakt vanaf 19.00 uur. Wederom weer verzamelen achter de GT Tribune.

Omdat er maar weinig toeschouwers mogen komen is het niet te voorzien hoeveel afval er zal liggen.  Verstandig is om aan het eind van de dag op de SITE van HHCombi te kijken of het nog nodig is om ’s avonds te komen.

Of je belt Jan Geertsema 06 21986098 of het nog nodig is.

Een ieder die in het bezit is van een bladblazer (benzinemotor) kan deze meenemen. Benzine is wel aanwezig. Verder dient men een bladhark mee te nemen en eventueel tuin- of werkhandschoenen omdat op de grote betonnen tribunes de rommel in grote plastic zakken geschept moet worden. Ook het TT circuit stelt een aantal bladblazers ter beschikking.

Dit jaar geen wagen die de rommel achter de tribune opzuigt. Ook dit moet in zakken gedaan worden.

Wij rekenen op een grote opkomst, zodat wij om ca. 21.00 uur de klus geklaard hebben.

Mochten er leden zijn die ’s avonds niet kunnen maar wel ‘s morgens, neem dan even contact op met Jan Geertsema tel. 0593-592577 of 06- 21 98 60 98.

Na afloop nog even gezellig napraten in de kantine in Hooghalen onder het genot van een drankje, u aangeboden door het bestuur.

Tot maandag 28 juni a.s. Het bestuur rekent op uw komst.

De coördinatoren: Hendrik Dekker en Jan Geertsema.