Nieuws

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Het aantal coronabesmettingen in Nederland is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe.
Met ingang van 28 november 2021 geldt de avondlockdown vanaf 17.00 uur voor alle buiten - en binnensporten die worden aangeboden vanuit HHCombi. Deze maatregel geldt in ieder geval tot zondag 19 december.

> De verschillende sportafdelingen plaatsen berichten over de besluiten die de sportbonden nemen over de lopende competies, zodra dit bekend is.
> HHCombi leden kunnen op alle dagen tot 17.00 uur blijven deelnemen aan de gebruikelijke sportactiviteiten, met inachtneming van de basisregels en aanvullende coronamaatregelen.

HHCombi geeft uitvoering aan de landelijke coronamaatregelen die gelden voor sportverenigingen, hoe spijtig of onterecht we dat op persoonlijke titel op een aantal punten misschien vinden.
Het bestuur vraagt eenieder die een sportlocatie van HHCombi betreedt de eigen verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de coronamaatregelen te houden.

 

De basisregels blijven van kracht:

 • Dringende adviezen: voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen houden, thuisblijven bij klachten, handen regelmatig wassen en hoesten/niezen in de elleboog. 

De aanvullende coronamaatregelen die binnen HHCombi gelden zijn:

 • Publiek is niet toegestaan;
 • De clubhuizen in Hijken en Hooghalen sluiten vanaf 28 november uiterlijk 17.00 uur;
 • Op binnenlocaties van HHCombi is een geldige QR code* vereist (ook bij de zalen die we huren) voor sporters vanaf 18 jaar. Dit geldt voor zalen, kleedkamers, toiletten, kantines én de buitenterrassen.
   

* Corona Toegangsbewijs (CTB) - Scannen QR code

 • De vereiste QR code geldt voor de eigen sportlocaties in Hijken en Hooghalen en ook voor andere sportzalen die door HHCombi gebruikt worden;
 • Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt de CTB verplichting niet. Dat betreft o.a. onderhoud professionals, trainers/coaches (ook van de uitclubs), vrijwilligers, etc.;
 • De trainers/leiders/leidsters van ieder team zijn verantwoordelijk voor het controleren van de QR code van spelers en tegenstanders bij het betreden van de kleedkamers;
 • Vrijwilligers** van HHCombi controleren op de QR code bij het betreden van de kantines in Hijken en Hooghalen;
 • HHCombi werkt niet met stempels of bandjes. Het kan voorkomen dat u (door een andere vrijwilliger) niet meteen weer wordt herkend en voor de 2e keer gevraagd wordt uw QR code te tonen. Dit doen we niet om u te plagen ;) 

** Vrijwilligers gevraagd!

 • HHCombi vraagt vrijwilligers zich aan te melden om mee te helpen met het scannen van de QR code;
 • Aanmelden hiervoor kan via info@hhcombi.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Graag vermelden op welke locatie(s) en dag(en) u eventueel beschikbaar bent. 

--

 

27/11/2021 aangepast met nieuwe coronamaatregelen per 28 nov (TK)
13/11/2021 aangepast met nieuwe coronamaatregelen per 13 nov en enkele tekstuele aanpassingen (TK)

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen