Nieuws

Nieuwe sponsoren volleybal damesteams 1 en 3

Nieuwe sponsoren voor volleybalteams van HH Combi.

Het dames 1 team en het dames 3 team van HH Combi hebben een nieuwe sponsor. Het Wapen van Schotland uit Hooghalen gaat het eerste team sponsoren en Kremer Keukens en Badkamers uit Smilde gaat dames 3 sponsoren voor meerdere jaren.

Al enige tijd waren beide teams op zoek naar een sponsor voor nieuwe teamkleding. ‘We zijn verheugd dat Het Wapen van Schotland uit Hooghalen en Kremer Keukens, Tegels en Sanitair uit Smilde bereid zijn om deze teams te sponsoren. We begrijpen dat ondernemers het momenteel zwaar hebben vanwege o.a. stijgende lasten. Des te specialer is het dat beide bedrijven toegezegd hebben om voor meerdere jaren dit op te pakken’, aldus Aard Zantinge, voorzitter van de afdeling volleybal van HH Combi.

De sponsoren kwamen op maandagavond 13 mei jl. naar de laatste training van het seizoen om de handtekening onder het contract te zetten. De teams zijn zeer blij met de nieuwe shirts en klaar voor volgend seizoen!

Wil jij ook graag volleyballen? Kijk eens op de website www.hhcombi.nl voor meer informatie. Ontdek de ruime mogelijkheden om te sporten bij HH Combi tegen lage contributie.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen