Nieuws

Paddockcontrole Dutch TT 2023

Paddockcontrole Dutch TT 2023

Assen - HHCombi en Fit Boys zijn ook dit jaar door het TT-bestuur benaderd om tijdens de Dutch TT 2023 de toegangscontrole op het middenterrein (de paddock) te verzorgen, dit voor het 19e jaar! Het evenement vindt dit jaar plaats op donderdag 22, vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023. Meld je aan om als vrijwilliger ondersteuning te bieden aan dit prachtige evenement. HHCombi ontvangt een aanzienlijke vergoeding voor het verrichten van deze werkzaamheden, hierdoor kan de contributie laag blijven! Het werk is niet moeilijk of inspannend. Het zijn vooral veel ‘uren’ die ingevuld moeten worden.

De organisatie van het evenement (Dorna) heeft de veiligheidsregels aangescherpt. Veel vrijwilligers zullen een gepersonaliseerde pas moeten krijgen. Die krijgen we echter NIET onbeperkt en hierdoor moeten we het aantal blokuren verkleinen. Dit is te zien op het aanmeldformulier. Mocht dit voor jou een belemmering zijn, neem dan even contact met één van ons op, dan bekijken we de mogelijkheden. De werkzaamheden bestaan uit het controleren (soms met scanner) van bezoekers of zij toegang hebben tot bepaalde ruimten en terreinen. Dit aan de hand van pasjes die de bezoekers bij zich dragen. Het werk is in principe ingedeeld in twee blokken van zes uren. Je werkt minimaal met twee personen op een post. Hierdoor kun je tussendoor pauzeren, koffiedrinken etc. Uiteraard is het ook mogelijk (graag zelfs) om meerdere blokken te helpen. De minimumleeftijd is 18 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van HHCombi om mee te helpen; opa’s, oma’s en andere familieleden/bekenden zijn dus ook hartelijk welkom.

Verzorging:

  • gratis catering: voldoende eten en drinken de gehele dag
  • duidelijke instructie vooraf
  • een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering
  • een shirt of jack waarmee je duidelijk herkenbaar bent
  • een gratis toegangsbewijs voor de Superbike race op zondag 23 april 2023.  (Als je twee volledige dagen meewerkt, ontvang je één extra gratis toegangsbewijs voor de Superbike race!

Om de planning op tijd rond te krijgen en o.a. de kaarten voor de Superbike race te bestellen vragen we je zo spoedig mogelijk jouw opgave door te geven, ook als je al jaren helpt. Dit kan door het formulier (of een e-mail) te sturen naar: paddockcontrolehhcombi@gmail.com

Bovenstaand e-mailadres kun je ook gebruiken voor vragen en opmerkingen. Of je kunt contact opnemen met Aard: 06-54 90 31 58; Alfons: 06-51 72 92 68; Bastiaan: 06-83 92 57 25

De TT-commissie, Aard Zantinge, Alfons de Jong, Bastiaan Brockhus, Jan Geertsema

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen