Nieuws

TT-baan schoonmaken op 27 juni

Hijken/Hooghalen - Maandag 27 juni a.s. gaat HHCombi op verzoek van het TT-bestuur weer de TT-baan schoonmaken. De inkomsten komen ten goede aan de clubkas van HHCombi. Door deze inkomsten kunnen we de contributie laag houden. Noteer deze datum dus alvast in jouw agenda! Deze keer maken wij de volgende tribunes schoon (ook de achterkant): Haarbochttribune, GT-tribune, Winterdijktribune, Ramshoek en Hogeheide (beide staantribunes) tot Meeuwenmeer. Wij verwachten iedereen die kan helpen: maandag 27 juni tussen 18.30 en 19.00 uur; verzamelen achter de GT-tribune.

Als je in het bezit bent van een bladblazer (benzinemotor), dan deze graag meenemen. Benzine is aanwezig. Verder graag een bladhark meenemen en eventueel tuin- of werkhandschoenen, omdat op de grote betonnen tribunes de rommel in grote plastic zakken geschept moet worden. Het TT-circuit stelt ook een aantal bladblazers ter beschikking. Achter de tribunes komt een veegwagen de rommel opzuigen.

Vaak zijn het dezelfde leden die meehelpen. We willen graag wat meer leden die een bijdrage leveren aan onze vereniging. Wij rekenen op een grote opkomst, zodat wij om ca. 21.00 uur de klus geklaard hebben. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom evenals onze actieve sporters van alle afdelingen. Dus kom op, doe mee! Na afloop kun je nog even gezellig napraten in de kantine in Hooghalen onder het genot van een drankje, aangeboden door het bestuur.

Er worden die avond geen activiteiten gehouden op ons sportcomplex, ook geen onderlinge tennispartijen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen