Nieuws

Vacature bestuurslid commerciële zaken

Vacature bestuurslid commerciële zaken

Hijke/Hooghalen - HHCombi heeft ruim 600 leden, voornamelijk uit Hijken en Hooghalen, maar ook uit omliggende plaatsen. Bij HHCombi kunnen de sporten voetbal, volleybal, korfbal, tennis, gymnastiek, fitness en tafeltennis worden beoefend. Elke sport binnen HHCombi vormt een aparte afdeling. Daarnaast zijn er twee commissies, te weten: de kantinecommissie en de accommodatiecommissie. Het dagelijks bestuur en de voorzitters van de afdelingen en commissies vormen samen het algemeen bestuur. Het dagelijks bestuur van HHCombi heeft een vrijwilligersvacature voor de functie bestuurslid commerciële zaken.

Sponsoren zijn belangrijk voor de vereniging, om de contributie voor alle leden zo laag mogelijk te houden. Als bestuurslid commerciële zaken ben je lid van het dagelijks bestuur, samen met de voorzitter, penningmeester, secretaris en het bestuurslid communicatie & PR. Het bestuur wordt aangevuld met de voorzitters van de sportafdelingen en de voorzitters van de door het bestuur aangestelde commissies. Alle leden van het bestuur vertegenwoordigen de vereniging. Het bestuurslid commerciële zaken:

  • treedt op als centraal contactpersoon voor sponsoring, reclameborden en advertenties;
  • zorgt - in samenspraak met alle bestuursleden - voor een sponsorbeleidsplan;
  • coördineert de contacten met de (potentiële) sponsoren;
  • coördineert de sponsorcontracten en houdt hierover contact met de penningmeester;
  • coördineert activiteiten ten behoeve van de sponsoren;
  • bewaakt dat afspraken met sponsoren worden nagekomen door de vereniging/leden;
  • genereert sponsor- en subsidie inkomsten;
  • is aanwezig bij de maandelijkse bestuursvergadering en de algemene ledenvergadering.

 

De benodigde inzet (op vrijwillige basis) varieert; gemiddeld 3 uur per week en grotendeels naar eigen inzicht in te delen. Wil je bestuurservaring opdoen of juist bestuurservaring voor HHCombi inzetten? Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Janny Huizing, (06 51083877), Jeannet Otten (06 81193540) of Titia Kootstra (06 51296329).

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen