Blogs

Jan Veldhuizen #10

  • Vereniging
  • 3 minuten (576 woorden)

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Jan Veldhuizen aan het woord.

Jan Veldhuizen is in 1999 in Hijken komen wonen en in dat jaar is hij ook lid geworden van Hijker Boys. Later is dit in de fusie opgegaan in HHCombi. Jan speelt eigenlijk al zijn hele leven voetbal. Hij is in Maarsbergen (Utrecht) als jochie van zeven jaar begonnen met voetballen. Toen hij ging studeren is hij in Groningen bij GSAVV Forward gaan voetballen. Dit is de oudste studentvoetbalvereniging in Nederland. Later kwam Jan bij de voetbalclub Bedum en vanaf 1999 werd hij dus als voetballer actief bij Hijker Boys. Voetbal is voor Jan altijd een heerlijke uitlaatklep geweest, hij kan altijd alles even van zich af voetballen.

Jan Veldhuizen is in 1999 in Hijken komen wonen en in dat jaar is hij ook lid geworden van Hijker Boys. Later is dit in de fusie opgegaan in HHCombi. Jan speelt eigenlijk al zijn hele leven voetbal. Hij is in Maarsbergen (Utrecht) als jochie van zeven jaar begonnen met voetballen. Toen hij ging studeren is hij in Groningen bij GSAVV Forward gaan voetballen. Dit is de oudste studentvoetbalvereniging in Nederland. Later kwam Jan bij de voetbalclub Bedum en vanaf 1999 werd hij dus als voetballer actief bij Hijker Boys. Voetbal is voor Jan altijd een heerlijke uitlaatklep geweest, hij kan altijd alles even van zich af voetballen.Jan Veldhuizen is in 1999 in Hijken komen wonen en in dat jaar is hij ook lid geworden van Hijker Boys. Later is dit in de fusie opgegaan in HHCombi. Jan speelt eigenlijk al zijn hele leven voetbal. Hij is in Maarsbergen (Utrecht) als jochie van zeven jaar begonnen met voetballen. Toen hij ging studeren is hij in Groningen bij GSAVV Forward gaan voetballen. Dit is de oudste studentvoetbalvereniging in Nederland. Later kwam Jan bij de voetbalclub Bedum en vanaf 1999 werd hij dus als voetballer actief bij Hijker Boys. Voetbal is voor Jan altijd een heerlijke uitlaatklep geweest, hij kan altijd alles even van zich af voetballen.

“HHCombi heeft een prachtige voetbalvereniging met een rijke historie en daarbij ook nog eens heel veel jong talent.”

Jan vindt sporten erg belangrijk. Niet alleen vanwege de fysieke uitdaging en het feit dat het goed is voor de gezondheid, maar zeker ook om de sociale component. Het is prettig om ‘rond te lopen’ op het sportveld. De sfeer is altijd goed en gezellig en je spreekt veel mensen.

Op de vraag wat hij veranderd zou willen zien aan of bij HHCombi en wat moet vooral blijven, antwoordt Jan dat hij niet vindt dat er iets specifieks moet veranderen. Wel hoopt hij dat het lukt om de inwoners van Hijken en Hooghalen betrokken te houden bij de vereniging. “We merken dat het voor teamsporten steeds lastiger wordt om teams in de lucht te houden. Daarin lijkt Corona ook geen goede rol gespeeld te hebben. Anderzijds heeft Corona ook het gebrek aan sociaal contact blootgelegd en heeft iedereen misschien wel ervaren dat juist sociaal contact erg belangrijk is en krijgt het verenigingsleven juist een boost.’’

Wil je ook een keer in de sportkrant en op de website staan met jouw HHCombi verhaal of wil je iemand anders aanmelden? Geef het door aan Titia Kootstra, bestuurslid communicatie & pr via info@hhcombi.nl.

Oproep: ik zoek iemand die gemiddeld een uur per maand wil helpen bij het opmaken en redigeren van de rubriek Mijn HHCombi.


Remon Tijms
26sep

Remon Tijms

Op 25 september 2022 was Remon Tijms Pupil van de Week tijdens de wedstrijd HHCombi - De Treffer '16. De wedstrijd eindigde uiteindelijk...

Anne Wassens #9
22apr

Anne Wassens #9

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Anne Wassens aan het woord.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen