Blogs

Anne Wassens #9

  • Vereniging
  • 1 minuut (207 woorden)

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Anne Wassens aan het woord.

Anne Wassens woont in Beilen en is nog niet zo lang lid van HHCombi; 7 maanden. Zijn favoriete sport is Volleybal.

Anne heeft nog geen vrijwilligerswerk gedaan voor HHCombi, maar het goede begin is er. Hij heeft zich namelijk aangemeld voor de paddockcontrole tijdens de TT en is inmiddels ook al ingedeeld voor maar liefst 3 dagen.

In zijn vorige woonplaats Dalfsen (Overijssel) is Anne als vrijwilliger actief geweest bij Huize Den Berg, een voormalige havezate.

“Sporten betekent voor mij heel veel.””

Anne is de coronaperiode redelijk goed doorgekomen. Hij heeft zelf gelukkig geen corona gehad. Het knuffelen van zijn kinderen en kleinkinderen heeft hij het meeste gemist.

Sporten betekent voor Anne heel veel. Verbeterpunten voor HHCombi heeft hij nog niet, daarvoor is hij nog te kort lid.

Wil je ook een keer in de sportkrant en op de website staan met jouw HHCombi verhaal of wil je iemand anders aanmelden? Geef het door aan Titia Kootstra, bestuurslid communicatie & pr via info@hhcombi.nl.

Oproep: ik zoek iemand die gemiddeld een uur per maand wil helpen bij het opmaken en redigeren van de rubriek Mijn HHCombi.


Jan Veldhuizen #10
23mei

Jan Veldhuizen #10

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Jan Veldhuizen aan het woord.

Jouke Post #8
09apr

Jouke Post #8

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Jouke Post aan het woord.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen