Blogs

Irma Hofman #4

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Irma Hofman aan het woord.

Irma Hofman woont in Hijken en is bijna drie jaar lid van HHCombi. De favoriete sport van Irma is zonder twijfel voetbal, dat vindt ze een leuke teamsport.  “Onze kinderen voetballen ook alle drie’’. Irma zit in het damesvoetbalteam van HHCombi. Sporten is voor haar belangrijk om lekker bezig te zijn en de gezelligheid met het team erbij vindt ze erg leuk.

In de afgelopen coronaperiode heeft Irma vooral de omgang en gezelligheid met anderen gemist; de feestjes en verjaardagen.

Vooral voor de kinderen vindt Irma het erg goed dat ze aan elke sport kunnen deelnemen als ze lid zijn van HHCombi.

Foto: Damesteam HHCombi (zoekplaatje naar Irma 😉)

“Het is leuk om wat te doen voor de vereniging en een vereniging is ook afhankelijk van vrijwilligers. Vele handen maken ligt werk.”

Irma doet ook vrijwilligerswerk voor HHCombi. Ze zit in het bestuur van de afdeling gymnastiek. “Het is leuk om wat te doen voor de vereniging en een vereniging is ook afhankelijk van vrijwilligers. Vele handen maken ligt werk.” Irma doet dit vrijwilligerswerk voor HHCombi al ruim vier jaar.

Wil je ook een keer in de sportkrant en op de website staan met jouw HHCombi verhaal? Geef het door aan de voorzitter van je sportafdeling of aan Titia Kootstra, bestuurslid Communicatie & PR.


Jeannet en Jasper #3
08nov

Jeannet en Jasper #3

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer zijn twee leden van de afdeling Tennis aan het woord.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen