Blogs

Piet Oostenbrink #6

  • Vereniging
  • 2 minuten (477 woorden)

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Piet Oostenbrink aan het woord.

Piet Oostenbrink is in 1976 in Hooghalen komen wonen en heeft zich aangemeld als lid bij SVHalen om te gaan voetballen. Hij heeft er heel veel jaren met plezier gespeeld. De mooiste periode was voor Piet toch wel de laatste jaren in het 1e elftal. Binnen een tijdsbestek van enkele jaren speelden Erwin, Aloys en Bjorn ook in dit team, zodat Piet op zijn 44e met zijn 3 zoons samen in het 1e elftal speelde. In de jaren 1978 tot 1995 heeft Piet met tussenpozen diverse jeugdteams getraind. “Als je wat ouder bent en terugblikt zijn dat waardevolle en mooie sportherinneringen.’’

Piet had inmiddels ontdekt dat tennis ook een mooie sport is. Met een racket in de hand heeft hij zichzelf een techniek aangeleerd. Hij vindt daarvan zelf dat die techniek niet zo geweldig is en dat dat ook vaak te zien is [red: dat valt reuze mee hoor, hij verslaat er menig tegenstander mee!!]. Echtgenote Janny tenniste al enkele jaren en het plezier dat ze er beiden in hadden heeft er toe geleid dat ze vele jaren competitie hebben gespeeld en zo nu en dan in de regio een toernooitje speelden. Piet heeft lange tijd bij de afdeling tennis in de activiteitencommissie gezeten en heeft zich bezig gehouden met de  organisatie van onderlinge tennistoernooien en clubkampioenschappen.

“De sociale contacten na het sporten zijn belangrijk.”

In de corona lockdownperiode miste Piet toch de contacten met medesporters en teamgenoten. De sociale contacten na het sporten zijn belangrijk. Het lijkt er nu op dat we allemaal weer vrij kunnen sporten en ook kan je weer naar de sportieve prestaties van je kinderen en kleinkinderen gaan kijken. Daar is Piet blij mee. 

Om de conditie nog een beetje op peil te houden gaat Piet elke week naar de fitness bij HHCombi. Hij vindt dat er nog steeds te weinig gebruik gemaakt wordt van deze sportactiviteit.

“Een gezonde vereniging draait op vrijwilligers.”

Een gezonde vereniging draait op vrijwilligers, daar is Piet van overtuigd. “Zonder bestuurders, trainers, coaches, commissies, schoonmaak en onderhoudsploegen kan een vereniging niet bestaan. Ik heb veel waardering voor iedereen die zich inzet voor het wel en wee van onze vereniging.’’

Foto: Piet aan z’n wekelijkse workout in de fitnessruimte van HHCombi.

HHCombi is een unieke club in de sportwereld!”

Piet vindt dat HHCombi jong en oud de mogelijkheid biedt om met veel plezier te kunnen sporten. “HHCombi is een unieke club in de sportwereld, want bij welke vereniging kan je voetballen, korfballen, tennissen, gymen, volleyballen en tafeltennissen voor één contributiebedrag, en bovendien is er ook nog een fitnessruimte voor alle leden beschikbaar.”

Wil je ook een keer in de sportkrant en op de website staan met jouw HHCombi verhaal of wil je iemand anders aanmelden? Geef het door aan Titia Kootstra, bestuurslid communicatie & pr via info@hhcombi.nl.


Marijke de Weerd #7
22mrt

Marijke de Weerd #7

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Marijke de Weerd aan het woord.

Janny Huizing #5
25jan

Janny Huizing #5

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer is Janny Huizing aan het woord.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen