Blogs

Tijmen en Bastiaan #2

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer zijn twee leden van de afdeling Volleybal aan het woord.

Tijmen Nagel woont in Beilen en is nu 10 jaar lid van HHCombi. Zijn favoriete sport is volleybal, vanwege de gezelligheid, ‘’even wat anders’’ en de competitie.

“Sporten is belangrijk om mijn hoofd leeg te maken.”

 De afgelopen coronaperiode heeft hij het samenzijn, de wedstrijden en trainingen gemist. Sporten is voor Tijmen belangrijk om zijn hoofd leeg te maken en te ontspannen. Op de vraag wat Tijmen veranderd zou willen zien bij HHCombi laat hij weten dat hij te weinig leest en hoort over de vereniging.

Foto: Tijmen Nagel op zijn melkveebedrijf in Beilen

Bastiaan Brockhus woont in Brunsting en is nu 11 jaar lid van HHCombi. Daarvoor was hij lid van Rapid, maar dat is wel heel lang geleden. De favoriete sport van Bastiaan is volleybal, omdat het een leuk spel is en een mooi team. Bastiaan is bestuurslid van de afdeling volleybal en probeert daarnaast zoveel mogelijk te helpen op de TT-baan.

“Uniek dat we bij HHCombi voor een laag maandbedrag zoveel sporten kunnen doen’’.

In de afgelopen coronaperiode heeft Bastiaan het sporten en de gezelligheid gemist. Sporten betekent voor hem ontspanning en sociaal bezig zijn. Bastiaan vindt het uniek dat we bij HHCombi voor een laag maandbedrag zoveel sporten kunnen doen. Wat hem betreft hoeft er niets veranderd te worden aan de sportvereniging. 

Foto: Bastiaan tijdens de volleybal-bbq-avond in september 2021

De volgende editie twee leden van de afdeling Tennis. Wil je ook een keer in de sportkrant en op de website staan met jouw HHCombi verhaal? Geef het door aan de voorzitter van je sportafdeling of aan Titia Kootstra, bestuurslid Communicatie & PR.


Jeannet en Jasper #3
08nov

Jeannet en Jasper #3

In deze rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze keer zijn twee leden van de afdeling Tennis aan het woord.

Frea en Marjan #1
28aug

Frea en Marjan #1

In deze nieuwe rubriek vertellen leden van HHCombi over hun binding met de vereniging. Deze eerste keer zijn twee leden van de afdeling...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen